F15

NEEM DE VOLGENDE STAP MET F15

F15 is in het Forever F.I.T. programma de volgende stap, na C9,  op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Sport u nog niet (regelmatig) of zoekt u juist een nieuwe uitdaging?

Afhankelijk van uw sportniveau kiest u voor F15 BEGINNER, F15 INTERMEDIATE, of F15 ADVANCED. Elk F15 niveau kent een programma van 15 dagen, met passende workouts en recepten, dat u zo vaak als u wilt kunt herhalen. Binnen hetzelfde niveau kunt u er ook voor kiezen om door te gaan met de volgende 15 dagen of u kunt de stap nemen naar het volgende niveau.
U gaat zich in alle gevallen energieker voelen dan ooit!

“DOOR FOREVER F.I.T. IS BEWEGEN ONDERDEEL VAN MIJN LEVEN GEWORDEN.”

Inhoud van uw F15 pakket voor 15 dagen:


Forever Aloe Vera Gel™ (2X 1 Liter), Forever Lite Ultra™ (15 Maaltijden) verkrijgbaar in twee smaken, voor NL: Forever Garcinia Plus™ (90 Softgels) en voor BE Forever Lean™ (60 Capsules),  Forever Therm™ (30 Tabletten voor NL en 15 voor BE), Forever Fiber™ (15 Sticks), F15 Brochure (F15 BEGINNER, F15 INTERMEDIATE of F15 ADVANCED) – De brochures behandelen de 15 dagen van het programma en bevatten tevens het voedings- en bewegingsprogramma voor de opeenvolgende 15 dagen van datzelfde niveau.
Art. nr. 528-537

Look Better. Feel Better.

Let op: Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. De C9 en F15 zijn niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

bestelbutton