Ervaringen

Aloe vera heeft voor mij als persoon veel betekend, maar ook voor mensen in mijn omgeving. Lees de ervaringen van anderen hier en op Facebook!

 

  • aloe vera ervaringen
  • clean9 ervaringen

 

Lees de ervaring van Sandra

“Ik heb de detox kuur van Aloe Vera gevolgd en voor mij is het de manier om een goede stap te maken in het kwijt raken van net die paar extra kilos.

Een groot voordeel van de kuur is dat het zo is opgebouwd dat je gewoon geen extra dingen gaat eten. Dat maakt het voor mij makkelijker om de kuur vol te houden. Ook is het heel fijn dat je geen honger hebt.

Natuurlijk is lijnen altijd saai en het vergt discipline, maar het feit dat je een vast programmage hebt die je moet volgen, maakt het wel veel makkelijker.

De shakes zijn goed te drinken in combinatie met diepvriesfruit en het drinken van de aloe Vera is niet lekker, maar het geeft je wel het gevoel dat je echt aan het lijnen bent. Je voelt je na twee dagen al minder opgezet en dat is een goede stimulans.

Ik smokkel soms wel eens in het drinken van een kop koffie (wel veel minder hoor) en als ik eters op bezoek krijg kom ik wellicht iets meer over het aantal toegestane calorieen,
maar dat neem ik voor lief. Als je je voor de rest gewoon aan het programma houdt is het
resultaat toch altijd minstens twee kilo er af. Voor mij is dit een goede stimulans om daarna even weer de draad op te pakken van iets minder eten.

Lydia is iemand die altijd klaar staat voor vragen en ze is altijd bereid om jouw je pakket te brengen. Dat vind ik zelf heel prettig.  Ze is enthousiast endat maakt dat je klant van haar wordt.”

Meer weten? Neem contact op met Lydia!